Onze diensten

Van Brecht & Dieltiens behandelt niet alleen de boekhouding, administratie en fiscale formaliteiten van kmo’s en particulieren met de grootste zorg. Als accountantskantoor geven we u deskundig advies en professionele ondersteuning.

 

Startersadvies en startersbegeleiding, financieel advies, bedrijfsaudits, successieplanning, bedrijfsovername. Uw succes is onze zorg!

 

Boekhouding & fiscaliteit

Wij helpen u bij uw administratieve en boekhoudkundige taken. Van het opstellen van tussentijdse balansen tot jaarrekeningen. Aangifte van btw of personen- en

vennootschapsbelasting? Ons accountantsteam staat klaar om u te ondersteunen. Ontdek onze boekhoudkundige en fiscale diensten.

 

Financieel advies

Onafhankelijk en professioneel financieel advies in de ruime zin. Van Brecht & Dieltiens zet de bakens uit voor de financiële planning van uw kmo.

 

Starters

Uw eigen bedrijf opstarten? Ons specialistenteam helpt u op weg en geeft startersadvies op maat.

 

Eenmanszaken & vennootschappen

Kies ik best voor een eenmanszaak of vennootschap? Wij onderzoeken welke ondernemingsvorm u de meeste voordelen oplevert en regelen alle juridische verplichtingen.

 

Bedrijfsorganisatie & -advies

Is uw bedrijf in verandering? Ons accountantsteam is uw raadgever voor strategische beslissingen en de juiste aanpak en brengt uw financiële situatie in kaart.

 

Bedrijfsovername

Van Brecht & Dieltiens is specialist in bijstand en advies bij overname van kmo’s.
We voeren bedrijfsaudits uit en stellen financiële prognoses op. Lees meer over onze diensten voor bedrijfsovername.

 

Successieplanning

In alle discretie zorgen we ervoor dat uw vermogen ook later in goede handen is. Ons accountantskantoor heeft jarenlange ervaring met successieplanning.

 

Vragen? Ons team helpt u graag verder.

Uw vertrouwenspersoon

Klare taal

Advies op maat

Persoonlijke begeleiding

Waarom VBD?

Uw Account

Sign In

 

VBD contact

Van Brecht & Dieltiens Accountants

Antwerpsesteenweg 202

2250 Vosselaar

 Tel.    014 61 97 78

Fax.    014 61 97 75

mail :  contact@vbdaccountants.be